Erfaren revisor til Skov Revision i Hornslet

Kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, hvor du er tæt på forretningen og har stor indflydelse?

Hvem er vi?
Vi er et revisionsfirma i vækst, som servicerer alt fra helt små til store virksomheder med klassiske revisions- og regnskabsopgaver samt skat og afgifter. Vi løser opgaver for flere virksomheder i mange specielle brancher, hvilket stiller særlige krav til vores kompetencer.

Vi er et team på 20 medarbejdere med forskellige uddannelsesniveauer – fra elever til statsautoriseret revisor. Vi arbejder tæt sammen, og det tætte arbejdsmiljø betyder, at vi ofte hygger os og holder sociale arrangementer sammen.

Vi understøtter din faglige og personlige udvikling, og vi planlægger sammen din videre uddannelse, så den passer dig og din faglige udvikling.

En bred vifte af kunder og opgaver
Vi har god kundetilgang samt visioner for fremtiden, og derfor ser vi dig som en vigtig brik i denne udvikling. Arbejdsopgaverne er alsidige og vil omfatte at servicere vores kunder med sparring, rådgivning, regnskab, revision og skattemæssige forhold. Derudover ser vi gerne, at du medvirker til oplæring af yngre medarbejdere og generelt hjælper til i huset med den løbende kvalitetssikring. Du vil fra start få kundeansvar i overensstemmelse med din anciennitet og faglige interesse.

Hvem er du?

  • Det vigtigste er, at du har en bred erfaring indenfor revision, regnskab og skat for personlige virksomheder og selskaber.
  • Du arbejder selvstændigt, er god til planlægning og overholder deadlines.
  • Du evner at knytte og fastholde nære og tillidsfulde kunderelationer.
  • Du trives med at hjælpe og udvikle dine kollegaer.
  • Du har kendskab til programmer såsom CaseWare, Skat Nova og e-conomic.

Interesseret?
Ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis samt relevante bilag bedes mailet til info@skov-revision.dk.
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte statsautoriseret revisor Hans Høj Nygaard på tlf. 8697 5065.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Kontakt
Tlf. 8697 5065