Kontakt
Tlf. 8697 5065

VI SKABER BALANCEN I DIN VIRKSOMHED

Skov Revision blev stiftet i 2000 af Solveig Skov Nielsen. I 2006 blev virksomheden omdannet til ApS og Skov Revision har siden udviklet sig til en topmoderne virksomhed, der i dag beskæftiger ca. 10 medarbejdere.

Hos Skov Revision har vi altid kunden i fokus og leverer 100 % kundetilpasset, serviceorienteret samt engageret rådgivning med en høj faglighed. Vi skaber de trygge rammer, overblikket og et større overskud i hverdagen.

Vi sætter en ære i at yde dig en personlig og professionel rådgivning. Vi tænker nyt, er innovative og skaber holdbare og værdiskabende løsninger for dig og din virksomhed. Dette sparer dig tid og penge, så du kan fokusere på netop det, som du er bedst til.

Vi vil til enhver tid stille de bedste og mest relevante ressourcer til rådighed.

Medarbejderne i Skov Revision løfter alle revisions- og regnskabsopgaver professionelt og med en udpræget serviceorienteret holdning. Læg dertil en faglig indsigt og et stort indblik i kundernes forretningsgange. Vi favner bredt og dækker alle ydelser, som små- og mellemstore virksomheder har brug for. Hver kunde og hver opgave behandles individuelt og ydelserne tilrettelægges, så det passer optimalt til den aktuelle situation.

Nedenfor kan du se et bredt udpluk af vores ydelser.

Administrative opgaver
- Lønadministration
- Fakturering

Revision og regnskab
- Udarbejdelse og indberetning af momsopgørelse
- Udarbejdelse af budgetter
- Udarbejdelse af årsregnskab
- Revision af årsregnskab
- Rådgivning om virksomhedsskatteordning eller kapitalafkastordning

Generel rådgivning
- Etablering af virksomhed
- Etablering eller ændring af selskabsform
- Virksomhedsomdannelse fra en driftsform til en anden
- Generationsskifte, ofte med stiftelse af holdingselskab
- Køb og salg af virksomhed
- Alle skattemæssige emner

Bogholderi
- Indtastning af kasserapporter eller bilag

Tilpasning/etablering af bogføringssystem, kontoplan
- Udarbejdelse af momsangivelse
- Udarbejdelse af balance
- Budgetopfølgning
- Gennemgang af bogføring ved momsangivelse

Partnere

Solveig Skov Nielsen

Registreret revisor

solveig@skov-revision.dk

Solveig er indehaver og partner af Skov Revision, som hun stiftede i 2000. Forretning voksede og i 2006 blev virksomheden omdannet til et selskab. Solveig har mange års erfaring med rådgivning og revision af små og mellemstore virksomheder inden for en lang række brancher. Solveig har derfor fokus på individuelle løsninger og sparring. Solveig lægger vægt på den nære relation til kunden, hvor hun skaber en personlig, nærværende og positiv forbindelse til kunderne.

Solveig flyttede til Hornslet i 1996, hvor hun stadig bor i dag sammen med hendes mand. Solveig har 2 voksne børn. Solveig har en aktiv livsstil, hvor hun om sommeren kører på landevejscykel på landets småveje og om vinteren i skovene på en mountainbike.

Hans Høj Nygaard

statsautoriseret revisor

hans@skov-revision.dk

Hans tiltrådte som indehaver og partner hos Skov Revision i september 2016. Hans har tidligere arbejdet hos et af landets største revisionsvirksomheder. Hans har speciale i udviklingsselskaber, familieejede virksomheder, landbrug mv. og har derfor god erfaring med rådgivning af små og mellemstore virksomheder.

Hans er i konsulent for Foreningen for Statsautoriseret Revisorer samt sidder i Kvalitetsstyringsudvalget i Danrevi. Her besvarer Hans på faglige spørgsmål samt foretager intern kvalitetskontrol hos foreningens medlemmer.

Hans er opvokset i Ørsted på Djursland, men i dag bor han i Skødstrup sammen med sin kone og 3 børn. Udover samværet med familien, bruger Hans bl.a. sin fritid på at gå på jagt og nyde den friske natur.

Medarbejdere

Line Hermansen

Revisor, Cand. Merc. Aud

line@skov-revision.dk

Lotte Dahl Andersen

Revisor, HD-R

lotte@skov-revision.dk

Søren Jensen

Revisorassistent

soeren@skov-revision.dk

Maria Helbo

Revisorelev, Finansøkonom

maria@skov-revision.dk

Katharina Fisker Olesen

Revisorelev, HA almen

katharina@skov-revision.dk

Kontakt
Tlf. 8697 5065